دراین سردخانه لحم گاو و گوسفند و مرغ از آغاز تیرماه تا آخر شهریور ماه برای مصف 2 روز اهالی کشتار شده و وارد سردخانه می شود و پس از 24 ساعت نگهداری در اتاق پیش سردکن مصرف روز بعد به بازار عرضه می گردد. و بقیه گوشت ها به بیت انعقاد سریع روانه می شود. گوشت های یخبسته شده تا اول دی ماه نگهدار ی و از آغاز دی ماه تا آخر اسفند به تربیب و بطور مساوی هر روز به بازار عرضه می شود. سیب و هلو برای مصرف یک اسم جمعیت باب اواخر مرداد وارد سردخانه شده و تا اوایل مهرماه نگهداری می شود و از اول مهر ...