فروش فایل

فروش فایل ,دانلود فایل,خرید فایل,دانلود رایگان فایل,دانلود رایگان

فروش فایل

فروش فایل ,دانلود فایل,خرید فایل,دانلود رایگان فایل,دانلود رایگان

پروژه طراحی و محاسبه سردخانه جهت نگهداری گوشت و میوه جات در نیشابور


دراین سردخانه لحم گاو و گوسفند و مرغ از  آغاز تیرماه تا آخر شهریور ماه برای مصف 2 روز اهالی کشتار شده و  وارد سردخانه می شود و پس از 24 ساعت نگهداری در اتاق پیش سردکن مصرف روز بعد به بازار عرضه می گردد. و بقیه گوشت ها به بیت انعقاد سریع روانه می شود. گوشت های یخ‌بسته شده تا اول دی ماه نگهدار ی و از آغاز دی ماه تا آخر اسفند به تربیب و بطور مساوی هر روز به بازار عرضه می شود. سیب و هلو برای مصرف یک اسم جمعیت باب اواخر مرداد وارد سردخانه شده و  تا اوایل مهرماه نگهداری می شود و از اول مهر ...

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.